Онлайн TV FM радіо FM пауза

Які соціальні служби в Івано-Франківську працюють з вразливими верствами населення. Відео

dopomogasoc01 - Які соціальні служби в Івано-Франківську працюють з вразливими верствами населення. Відео - rai.ua Новини

Надання соціальних послуг та проведення соціальної роботи. В Івано-Франківській громаді цю роботу із вразливими верствами населення забезпечують 4 установи: Міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей і молоді, Територіальний центр обслуговування, Будинок нічного перебування і Міський центр соціально-психологічного реабілітації дітей “Дивосвіт”.

Також цьогоріч за підтримки Фонду ООН в галузі Народонаселення створено службу соціально-психологічної підтримки, розповідає Олександр Левицький:

“Проведено 111 консультацій для клієнтів центру, два тренінгові заняття для дітей і 7 для фахівців і 3 заняття для батьків-опікунів. Також дуже багато є, можливо і не помітної роботи, але для дітей дуже важливої: майстер-класи для дітей, дозвілля”.

Послугами Будинку нічного перебування впродовж поточного року скористалися майже 150 осіб.

Майже 7 тисяч послуг надав цьогоріч й міський центр соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями «Дивоцвіт».  

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua