Онлайн TV FM радіо FM пауза

Відкрили крамничку для донатів та канал з книжками: як волонтерський штаб “4.5.0” допомагає захисникам. Відео

screenshot 34 1 - Відкрили крамничку для донатів та канал з книжками: як волонтерський штаб "4.5.0" допомагає захисникам. Відео - rai.ua Новини

Аби наблизити перемогу та вберегти життя військовослужбовців, волонтери щодня організовують збори коштів та закуповують необхідне обладнання для захисників та захисниць України. Доброчинці волонтерського штабу “4.5.0” різними способами намагаються підтримати військових.

За словами голови Штабу “4.5.0” Вікторії Торес, зараз головна мета українців зберігати волонтерство на тому рівні, яким воно було на початку війни:

“Якщо минулого року було чимало фондів, штабів працювало – офіційних і неофіційних, було багато донатів і нетреба було багато працювати над тим, щоб ці донати якось “привабити” до своєї організації. то зараз волонтерам доводиться бути такими собі менеджерами у своїй організації”.

Волонтерка, Вікторія Торес розповідає, що вони створили сторінки у соцмережах, де українці мають змогу придбати потрібну для себе річ і тим самим допомогти ЗСУ. В асортименті військові артефакти, книги та сувеніри.

“Кожен охочий може надати цій волонтерській крамниці якийсь виріб безкоштовно і тим самим підтримати ЗСУ. Також запрошуємо доєднатись до Телеграм-каналу, який називається “Книга дорівнює життя”, в ньому можна придбати книги за донати також на ЗСУ або передати свої книги, щоб інші змогли їх купити”.

Доброчинці з волонтерського штабу «4.5.0» здійснили вже майже 50 волонтерських виїздів у зону бойових дій.

Також, вони постійно організовують командні збори, де волонтери збирають на турнікети. Незабаром відкривається новий збір, де волонтери збиратимуть на автівку для 93 бригади «Холодний Яр».

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua