Онлайн TV FM радіо FM пауза

Нацгвардійці отримали радіостанції на мільйон гривень від Облдержадміністрації. Відео

рації для військових Новини

Івано-Франківська обласна державна адміністрація вкотре закупила необхідну техніку та уже передала її нашим захисникам. Цього разу йдеться про 30 портативних радіостанцій.

Таке технічне підсилення від Івано-Франківської облдержадміністрації отримали нацгвардійці. Нині, каже командир військової частини 1241 Вадим Ліневський – рації входять до переліку найнеобхідніших речей для бійців.  

“Такий зв’язок забезпечує успіх виконання покладених на нас завдань. Саме такі засоби зв’язку, як ці цифрові радіостанції, являються більш захищеними ніж аналогові радіостанції, не дає можливість прослухати нас противнику. Але потреба полку є ще дуже великою: сьогодні я отримав 30, а треба 300”.

радіостанції для нацгвардійців

Загальна вартість цих радіостанцій, каже голова Івано-Франківської облдержадміністрації Світлана Онищук –  становить понад мільйон гривень.

“Зараз питання захищених технологій на передовій дуже важливе. Ми неодноразово зустрічаємось з нашими військовими, які приїжджають з передових позицій і вони чітко нас спрямовують, щоб ми закуповували речі, які є найбільш технологічні, цифровізованіші і сучасні”.

До слова, усі радіостанції придбані за кошти з обласного бюджету.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua