Онлайн TV FM радіо FM пауза

Майже 700 тисяч на подолання викликів війни: хто отримав кошти з осіннього ґрантового сезону. Відео

screenshot 30 - Майже 700 тисяч на подолання викликів війни: хто отримав кошти з осіннього ґрантового сезону. Відео - rai.ua Новини

В Івано-Франківську оголосили переможців осіннього ґрантового сезону. Цього разу було виділено близько 700 тисяч гривень. На осінній грантовий сезон подали 13 проєктів. Підтримку отримали п’ять ініціатив.

Перший добровольчий хірургічний шпиталь отримав ґрант у розмірі 56 з половиною гривень. За ці кошти, розповідає керівник закладу Станіслав Онищук, встановлять ліфт у реабілітаційному центрі для ветеранів. Нині там триває ремонт.

В обласній клінічній лікарні за виграні грантові кошти, а це 400 тисяч гривень, облаштують простір психологічного відновлення військових. Зокрема, у приміщенні буде керамічна майстерня, читальня, музикотерапія та майстерня приготування кави.

“Громадська ініціатива Галичини” отримала грошову підтримку у відповідь на лист-прохання. Їм виділили 57 тисяч гривень на ініціативу «Мільйон на такмед». За допомогою цих коштів волонтери зможуть придбати 100 тактичних турнікетів.

Наступний грантовий сезон стартує 12 грудня. Подаватись зможуть ті ініціативи, які спрямовані на допомогу військовим та ветеранам. Загалом, за 9 років своєї діяльності було підтримано 162 проєкти на загальну суму майже 7 мільйонів гривень.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua