Онлайн TV FM радіо FM пауза

Під час виїзної акції медики безкоштовно перевіряли здоров’я іванофранківців. Відео

виїзна акція Новини

Профілактичні щеплення, консультації медиків, вимірювання тиску та тестування на COVID-19. В Івано-Франківську відбулася виїзна акція, де фахівці у медичному автобусі безкоштовно надавали послуги.

Виміряти артеріальний тиск та зробити аналіз крові прийшла пані Марія. Жінка розповідає, подібні акції відвідує вже неодноразово. Зробити аналіз на гепатит прийшла й пані Світлана. За словами жінки подібні акції є надзвичайно важливими, адже в лабораторіях обстежуватися дорого та й потрібно чекати на запис.

Завдяки таким виїзним акціям іванофранківці частіше перевірятимуть своє здоров’я, каже працівниця фонду «Захід Шанс» Наталія Полінник.

Організатори подбали не лише про фізичне здоров’я українців, а й про їхній психоемоційний стан. В час тривог та негативних подій консультації психолога є дуже важливими.

“Зараз через постійний стрес і страх невизначеності, що буде завтра, ми не завжди зациклюємось на тому, що відчуваємо і що нас турбує. Психолог перш за все допомагає звернути увагу на те, що у людини відбувається і сформувати конкретне бачення свого внутрішнього стану і емоційного фону. Побачити те, що насправді їх турбує, але вони не можуть це розділити з близькими.”

Загалом фахівці готові надати не менше тисячі послуг, каже директор центру контролю та профілактики хвороб, Руслан Савчук. Також, в рамках акції демонстрували як вимірюється радіаційний фон та вимірювали електромагнітні поля.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua