Онлайн TV FM радіо FM пауза

Світлана Онищук розповіла про стан двох хлопчиків, які отримали опіки через вибух нафтопроводу

screenshot 15 - Світлана Онищук розповіла про стан двох хлопчиків, які отримали опіки через вибух нафтопроводу - rai.ua Новини

“Щойно повернулась з Івано-Франківської обласної дитячої лікарні, де лікарі роблять все можливе для порятунку двох хлопчиків Юрка та Євгена, які постраждали внаслідок пожежі, що спричинив витік нафтопродукту у Надвірнянському районі.” – написала на свої сторінці голова Івано-Франківської ОВА Світлана Онищук.

Про це пише РАІ з посиланням на Світлану Онищук. Діти – у важкому стані, з численними глибинними опіками. Лікарям наразі вдалося стабілізувати стан старшого хлопчика. Його вже готують до транспортування в опіковий центр міста Львова. Як тільки буде можливість, туди на лікування відправлять і другого хлопчика.

Родини постраждалих дітей підтримають фінансово – за кошти обласного бюджету. Так само допомогу на лікування нададуть дорослим, які були госпіталізовані в медзаклади.

Львівський опіковий центр готовий прийняти і чоловіка, який з важкими опіковими травмами, і за життя якого борються наші медики КНП ОКЛ Івано-Франківської обласної ради.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua