Онлайн TV FM радіо FM пауза

Для інструкторів та для бійців збірної України в Івано-Франківську провели семінар з карате. Відео

screenshot 3 11 - Для інструкторів та для бійців збірної України в Івано-Франківську провели семінар з карате. Відео - rai.ua Новини

«Суспільство істинного карате». На базі центру Національної Федерації Кйокушінкаі Карате Унія України відбувся навчальний семінар для інструкторів та для бійців збірної України. Такі семінари ставлять перед учасниками кілька завдань, розповідає президент федерації, Станіслав Шмат:

“Сам семінар ставить декілька цілей: по-перше підняття рівня інстуркторів до рівня “методист” і друге: це збори національної зібрної. Тобто тут розглядається тактика, стратегія на ті змагання, які будуть.”

На семінарі були присутні 8 володарів Чорних Поясів. Однією з них є учениця Станіслава Шмата – Мар’яна Сливінська. За її словами, такий семінар – це вдосконалення своєї витривалості, що неабияк важливо, адже тренування проходять тричі на день, від ранку до вечора.

screenshot 5 11 - Для інструкторів та для бійців збірної України в Івано-Франківську провели семінар з карате. Відео - rai.ua

Завдяки таким семінарам та постійним тренуванням, Мар’яні вдалося здобути не одну нагороду та стати багаторазовою чемпіонкою України та світу, розповідає її батько, чемпіон України з Карате, Юрій Сливінський.

Надалі спортсмени готуватимуться до чемпіонату України, що відбудеться у Рівному та згодом до чемпіонату Європи та світу.

А яка ваша реакція?
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua