Онлайн TV FM радіо FM пауза

На благодійному ярмарку у Коломиї школярі зібрали більше 100 тисяч гривень для ЗСУ. Відео

screenshot 6 8 - На благодійному ярмарку у Коломиї школярі зібрали більше 100 тисяч гривень для ЗСУ. Відео - rai.ua Новини

Учнівське самоврядування Коломийського ліцею №5 імені Тараса Шевченка організувало благодійний ярмарок. Головна мета – зібрати кошти на дрон для 10 окремої гірсько-штурмової бригади.

“Умови були приносити все, що душі заманеться, але зазвичай у нас це солодкі ярмарки: приносять різне печево, желейки, тортики і т д. Ідею подало наше учнівське самоврядування та його погодила адміністрація.” – розповідає школярка Анастасія Чабанюк.

Десятикласник Юрій Шевчук був не лише ведучим на ярмарку, але й приготував власноруч смаколики:

“На цей ярмарок я сьогодні приготував галеретку із замороженими ягодами, які сам збирав завчасно протягом літа. Дуже люблю готувати, наприклад різноманітну випічку.”

Директорка ліцею Оксана Якубовська каже, що ініціативу учнів підтримав весь колектив. Правда вирішили проводити захід протягом двох дні, бо укриття не помістило б всіх у разі тривоги.

Тож за час проведення ярмарку вдалося зібрати понад 110 тисяч гривень. Ліцей вже замовив дрон і скоро його отримують наші “едельвейси”.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua