Онлайн TV FM радіо FM пауза

Навчання дітей в умовах війни

screenshot 4 - Навчання дітей в умовах війни - rai.ua Новини

На Прикарпатті працює майже шість сотень закладів середньої освіти. Ще майже п’ять сотень дитсадків та два десятки закладів професійно-технічної освіти. А також 10 університетів та майже три десятки закладів фахової передвищої освіти. Найважливіше у цьому навчальному році, зауважує посадовиця Лілія Сачовська, безпека школярів, студентів та педагогів.

Цьогоріч на Прикарпатті понад 13 тисяч першокласників. Відтак сформовано більше семи сотень перших класів. Десять тисяч учнів перебувають за кордоном.

Також на Прикарпатті функціонує 43 опорні школи, які мають 114 філій. Цьогоріч мають запрацювати ще 7 таких навчальних закладів.

Усіма підручниками область забезпечена. Утім, у школи доставлено лише половина з них. Крім того, на Прикарпатті курсує понад дві сотні шкільних автобусів, які здійснюють підвіз учнів.

Цього року було придбано 21 шкільний автобус. Зокрема, 4 з них спеціальні – для дітей з особливими освітніми потребами. Загалом на Прикарпатті на інклюзивному навчанні більше півтори тисячі дітей.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua