Онлайн TV FM радіо FM пауза

В Івано-Франківську відкрили безпековий простір для навчання дітей

screenshot 7 14 - В Івано-Франківську відкрили безпековий простір для навчання дітей - rai.ua Новини

Як діяти під час повітряної тривоги, в разі пожежної небезпеки та інших надзвичайних ситуаціях. В Івано-Франківську відкрили безпековий простір, в якому навчатимуть дітей основам життєдіяльності за допомогою сучасного навчально-технічного обладнання, зокрема муляжів. Начальник головного управління ДСНС Володимир Чернецький зазначає, що дітей важливо змалечку навчати цієї інформації.

Такий простір створили в межах Всеукраїнського проєкту «Клас безпеки», що впроваджують по території України, наголосив рятувальник. Деякі елементи запозичили в польських колег, а дещо придумували самостійно.

Однією з учениць класу безпеки є шестирічна Маруся. Дівчинка зізнається, найбільше їй цікава формація, про те як правильно використовувати кухонні прилади. Також, розповідає, що завдяки заннятям вона знає як діяти в разі пожежі.

Відвідує заняття й Евеліна. За її словами, в час війни такі знання є цінними для кожної людини. Також, дітлахи у розважальній формі показували, що робити у разі повітряної тривоги та як складати тривожний ранець.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua