Онлайн TV FM радіо FM пауза

В Івано-Франківську перевіряли готовність освітніх закладів до навчання

screenshot 6 10 - В Івано-Франківську перевіряли готовність освітніх закладів до навчання - rai.ua Новини

В першу чергу оглядали укриття. Відтак, у дитячому садочку №16 «Сонечко» сховище облаштували на першому поверсі, встановивши металеві віконниці. Донедавна під час тривоги дітки з вихователями змушені були бігти до підвалу в сусідній будинок. Тепер малюкам буде комфортно та безпечно у приміщенні садочка.  

На випадок вимкнень електроенергії у садочку «Сонечко» є генератор. Його потужності вистачає на освітлення усього дошкільного закладу. Далі за маршрутом – садочок №22 «Світанок». Тут є два сховища: у підвальному приміщенні воно розраховане на півсотні дітей. Інше – на першому поверсі, де також встановили спеціальні металеві віконниці. Відвідали посадовці й ліцей №13. Тут одне з найбільших сховищ.

В усіх закладах освіти громади навчання буде офлайн, без змішаних форм відвідування учнів. Надалі, зазначає  Руслан Марцінків, необхідно готуватись до зими та ймовірних відключень електроенергії.

Також під час велоінспекції комунальники отримали ряд нових доручень. Зокрема, залатати яму при в’їзді в ліцей №4 та на Набережній, защебенити дорогу на вулицях Ясінських та Фіголя, покласти бруківку на Млинарській та зробити ямковий ремонт біля бібліотеки нафти й газу на вулиці Карпатській.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua