Онлайн TV FM радіо FM пауза

Народні депутати обговорили питання працевлаштування переселенців

screenshot 6 7 - Народні депутати обговорили питання працевлаштування переселенців - rai.ua Новини

Не лише інтегруватися, а й працювати задля збільшення економіки. З початком повномаштабного вторгнення Івано-Франківщина стала прихистком для більше ніж 150 тисяч українців. На міжфракційному об’єднанні «ВПО України» народні депутати обговорили питання стосовно соціалізації та працевлаштування внутрішньо переміщених осіб.

Чимала кількість  внутрішньо переміщених людей отримували грошову допомогу, проте не працевлаштовувалися. За словами народних депутатів, аби зберегти нашу державу, населення повинно або інтегруватися та працювати в Україні, або йти боронити її.

Економіка в нашій державі повинна розвиватися, а не занепадати навіть в час війни, кажуть депутати. Для цього працездатні вимушено переселені українці повинні не забувати про свої обов’язки, а працювати й сплачувати податки.

Чиновники кажуть, що з початку війни пропонувала людям вакансії та організовували виїзні бригади,  зараз такі заходи знову посилюватимуться.

Втім аби людина була вмотивована працювати, вона повинна мати всі умови для нормальної життєдіяльності. Профспілки володіють великою кількістю приміщень, де могли б проживати українці, наголосили депутати. Влада повинна сприяти інтеграції внутрішньо переміщених українців та працевлаштовувати їх, тим не менш люди повинні пам’ятати про свої обов’язки.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua