Онлайн TV FM радіо FM пауза

У Центрі спортивної медицини та реабілітації відремонтували реабілітаційну кімнату. Відео

screenshot 5 8 - У Центрі спортивної медицини та реабілітації відремонтували реабілітаційну кімнату. Відео - rai.ua Сюжети

Для місцевих, переселенців та найголовніше – для поранених військовослужбовців. У Центрі спортивної медицини та реабілітації відремонтували реабілітаційну кімнату. Також – придбали нове обладнання: бігову доріжку, багатофункціональний тренажер, віброплатформу та вертикалізатор. Оновити приміщення та закупити необхідне вдалось завдяки підтримці міжнародних донорів. Зокрема, благодійного фонду «Move Ukraine».

Центр реабілітації діє на базі Івано-Франківської обласної клінічної лікарні. Наразі, розповідає директор медзакладу Остап Грищук, у Центрі є 30 ліжкомісць. Однак, пацієнтів, які потребують реабілітації за час повномасштабного вторгнення в рази побільшало. Бракує й персоналу.

Нині, зазначає голова Івано-Франківської військової адміністрації Світлана Онищук, вкрай важливо розвивати мережу реабілітаційних закладів. Зараз на Прикарпатті реабілітаційні послуги надають два десятки медичних закладів.

На вирішення потреб реабілітаційних відділень та центрів, каже очільниця області, спрямовуються кошти з бюджетів різних рівнів та за підтримки міжнародних партнерів.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua