Онлайн TV FM радіо FM пауза

В Івано-Франківську вже втретє відбувся ярмарок крафтової продукції. Відео

screenshot 21 3 - В Івано-Франківську вже втретє відбувся ярмарок крафтової продукції. Відео - rai.ua Сюжети

Крафтові сири, запашний хліб, копчені авторські спеції, вироби з меду та саджанці лохини. Таку продукцію демонстрували крафтові виробники на ярмарку, що відбувся в Івано-Франківську. Розвиток такого бізнесу зберігає сімейні цінності та сприяє розвитку економіки в Україні вцілому, зазначає організаторка Наталія Пальчак.

Такий ярмарок в Івано-Франківську організовують втретє. Це можливість об’єднувати українських підприємців, адже в час війни, на Захід України переїхало багато релокованих крафтових підприємств.

Підтримати економіку в Україні прийшов й харків’янин Олексій. Розповідає, що через війну втратив свою роботу в IT-компанії, тому був вимушений знайти новий спосіб заробітку. От і зародилася ідея виготовляти копчені спеції.

Медові вироби з власної пасіки принесла й пані Надія. Для неї участь в таких ярмарках – це можливість познайомитися з іншими виробниками та продемонструвати свою продукцію, розповідає жінка.

screenshot 23 3 - В Івано-Франківську вже втретє відбувся ярмарок крафтової продукції. Відео - rai.ua

Різномаїття виробів вражає, тому відвідувачі зможуть обрати те, що найбільше до вподоби. Придбати крафтовий сир українських виробників прийшла й Тетяна разом зі своїм чоловіком. Він родом з Італії, тому полюбляє поласувати молочними виробами.

screenshot 22 3 - В Івано-Франківську вже втретє відбувся ярмарок крафтової продукції. Відео - rai.ua

Ярмарок крафтової продукції планують проводити й надалі, щоб залучити якомога більше підприємців.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua