Онлайн TV FM радіо FM пауза

БФ “Країна нескорених” із П’ядиків відправив на Херсонщину гуманітарну допомогу. Відео

screenshot 12 4 - БФ "Країна нескорених" із П'ядиків відправив на Херсонщину гуманітарну допомогу. Відео - rai.ua Сюжети

Благодійний фонд «Країна нескорених» із П’ядиків відправив фуру з причепом та три заповнені буси з гуманітарною допомогою для мешканців Херсонщини, що постраждали від руйнування Каховської ГЕС. Після оголошення збору, люди всього за три дні принесли величезну кількість потрібних речей. Серед того, що поїхало на південь країни: одяг, ковдри, матраци, подушки, рушники, засоби гігієни, продукти, корм для тварин, водовідкачувальні прилади, надувні човни та багато іншого.

Благодійний фонд «Країна нескорених» росташувався у Будинку молоді, що в приміських П’ядиках. Нещодавно оголосили збір допомоги для херсонців. Чи не найбільше у гуманітарному вантажі питної води. Її практично 10 тонн.

Далі в вантажівку кладуть інші речі, а це ковдри, подушки відкачувальні помпи та ще багато іншого. Все йде за планом і злагоджено, каже директорка благодійного фонду. Все в одну фуру та причіп не поміщається. Тому залучають ще три буси.

Відкачувальні помпи зараз дуже потрібні на Херсонщині. А ще там наразі дуже багато постраждалих тварин. Тому волонтери не забувають і про них. Місцеві підприємці навіть подбали і про випічку для постраждалих. А сама ж директорка фонду зізнається, що люди одразу ж відгукнулися на заклик і допомагали хто чим може.

А ще найбільше вразило волонтерку те, що активно долучилися до збору допомоги тимчасові переселенці.

Директорка особисто поїхала на Херсонщину, а вже після повернення знову готуватиме вантаж для мешканців зони бойових дій. 

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua