Онлайн TV FM радіо FM пауза

В Івано-Франківській міській раді розповіли про надання фінансової підтримки військовослужбовцям. Відео

Сюжети

Основні зусилля спрямовані на зміцнення обороноздатності військових частин. На брифінгу у голови Івано-Франківської громади розповіли про надання фінансової підтримки військовослужбовцям в умовах воєнного стану. Відтак, наголошує заступниця міського голови Вікторія Сусаніна, підтримують не лише ті частини, які дислокуються у громаді, а й ті, які звертаються із запитами про допомогу.

Станом на сьогодні з цих програм профінансовано близько 50 мільйонів гривень. З них – грошові виплати – майже 2,5 мільйони гривень, субвенції з бюджету на матеріально-технічне забезпечення військових формувань – близько 30 мільйонів гривень. Окрім того, фінансували паливно-мастильні матеріали, військову уніформу та спорядження й матеріально-технічне забезпечення.

По міській програмі соціального захисту, каже Вікторія Сусаніна, членам сімей загиблих та зниклих безвісти воїнів надаються щомісячні матеріальні допомоги у розмірі прожиткового мінімуму.

Для дітей військовослужбовців організовують оздоровлення та відпочинок. Торік для них влаштували 5 екскурсій до міст-побратимів. Загалом, оздоровились майже чотири сотні дітлахів.

Також діти військовослужбовців безоплатно харчуються в освітніх закладах. Цьогоріч від оплати звільнено понад 2000 учнів. Відтак, на це використано понад 8 мільйонів гривень. Крім того, воїнам надається фінансова підтримка у медичних закладах.

Активно підтримують захисників й івано-франківські комунальники. Зокрема, передають автомобілі й іншу техніку. А також допомагають відновлювати зруйновані будівлі у деокупованих містах. 

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua