Онлайн TV FM радіо FM пауза

У Калуші відкрили анотаційні дошки загиблим Героям: Ігорю Чошку та Віктору Паньківу. Відео

screenshot 14 1 - У Калуші відкрили анотаційні дошки загиблим Героям: Ігорю Чошку та Віктору Паньківу. Відео - rai.ua Новини

На фасаді Калуського ліцею №3 відкрили анотаційні дошки загиблим військовим – Ігорю Чошку та Віктору Паньківу. Двоє мужніх воїнів навчалися у цьому закладі у різні роки. Та їх єднала мужність, відданість та любов до України. Спецпризначенець 36-річний Віктор Паньків одним з перших пішов на фронт. Сестра полеглого Героя Тетяна Котельник каже, що він був готовий до виконання найскладніших завдань.

Директор Калуського ліцею №3 Михайло Коротич пам’ятає Віктора ще дитиною. Розповідає, він був спокійним учнем та змалечку мріяв стати правоохоронцем.

Заступник командира роти поліції особливого призначення поліції Прикарпаття Мирон Стельмащук зазначає, що неабиякий бойовий досвід Віктор здобув ще під час антитерористичної операції. І був справжнім воїном.

Віктор Паньків загинув торік 22 травня у результаті масованого ракетного обстрілу на Запоріжжі. Президент України Володимир Зеленський посмертно нагородив спецпризначенця орденом «За мужність» III ступеня.

Ігор Чошко брав участь в подіях Революції Гідності. Згодом — воював на Сході України. З початку повномасштабного вторгнення росії пішов на війну добровольцем. Загинув 7 березня 2022 року поблизу села Слобода-Кухарська Житомирської області під час виконання бойового завдання.

Всього на війні з росією полягли 12 випускників Калуського ліцею №3.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua