Онлайн TV FM радіо FM пауза

В Івано-Франківську відбувся чемпіонат з таеквон-до, присвячений військовим. Відео

Новини

В Івано-Франківську вперше відбувся турнір з таеквон-до. Голова міського та обласного осередків Всеукраїнської асоціації спортсменів таеквон-до Сергій Данищук розповідає, що хлопці та дівчата змагались у трьох категоріях.

Відвідала турнір й дружина полеглого бійця “десятки” Михайла Неспяка Олена. Військовослужбовець загинув торік 2 липня у бою з військовими рф поблизу Лисичанська Луганської області. На змагання дружина Героя прийшла разом з синами – Матвієм та Методієм. Молодший хлопчик батька так і не побачив. Малюк з’явився на світ за п’ять днів після від’їзду Михайла на передову. Олена каже, такі заходи дуже потрібні. Вони допомагають відчувати підтримку, яка так необхідна родинам загиблих воїнів. До того ж, розповідає, Михайло дуже любив спорт.

Учасники турніру вшанували пам’ять 22 прикарпатських військових, які загинули на війні. Начальник відділу міністерства у справах ветеранів в області Володимир Веркалець наголошує, вшановувати тих, хто віддав найцінніше заради вільної України треба в будь-який спосіб.

У змаганнях взяли участь майже вісім десятків спортсменів. Призерам вручили медалі із зображеннями полеглих Героїв.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua