Онлайн TV FM радіо FM пауза

Івано-Франківськ, Покровськ та Гуляйполе підписали меморандум про співпрацю. Відео

Новини

Угода між містами передбачає співпрацю в економічній, культурній,  науково-технічній сферах і не тільки. А ще спільні зустрічі, обговорення та створення нових проєктів.

Голова Гуляйпільської громади Сергій Ярмак, каже попри те, що місто щодня обстрілюють, там залишається жити у підвалах та сховищах 85 дітей, батьки яких не хочуть чи не можуть виїхати з зони бойових дій. І ці діти війни надалі потребуватимуть реабілітації. 

Голова Покровський сільської ради Світлана Спажева акцентує на культурних та спортивних обмінах. Каже, людям, в першу чергу, потрібне живе спілкування. 

Це не перша угода Івано-Франківська з прифронтовими містами. У 2014 році наша громада підписала меморандум із Волновахою та Попасною. У межах тодішньої угоди про співпрацю, Івано-Франківськ приймав дітей з Луганської області до таборів на оздоровлення, а також реалізували кілька проєктів допомоги.

Івано-Франківськ зазначає міський голова Руслан Марцінків, відкритий і бажає підтримати тих, хто найбільше потребує нашої допомоги.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua