Онлайн TV FM радіо FM пауза

Кохання переможе війну: історія Юлії та українського захисника Віктора

Сюжети

Вони привітали один одного із Днем закоханих і їх знову розлучила війна. За час стосунків Юлія та Віктор частіше окремо, ніж разом. Адже він – захищає Україну та своїх рідних від російських окупантів. Та це зовсім не заважає їм щиро та міцно кохати один одного.

У 2017 році журналістка Юлія Конох вирушила у відрядження в Авдіївку, що на Донеччині. І ця робоча мандрівка стала для неї доленосною. Саме там дівчина й зустріла своє кохання – Віктора.

Попри відстань – Юля та Віктор будували стосунки і щодня закохувались один в одного все більше. Тож позаторік, у липні, хлопець зробив коханій пропозицію. Юля зізнається, це стало для неї несподіванкою.

У жовтні у Віктора закінчився контракт і він повернувся до нареченої. За місяць – пара одружилась. Однак у їх сімейне життя втрутилась війна. 24 лютого Віктор без вагань взяв речі та поїхав захищати країну та найрідніших.

З початку війни закохані знову майже не бачаться. А Юлія щодня з нетерпінням чекає від чоловіка хоча б невелике повідомлення, що з ним все гаразд. Віктор за будь-якої можливості намагається потішити кохану таким очікуваним і теплим відеоповідомленням.

Нині закохані ще більше чекають на перемогу. Адже весною у Юлі та Віктора має народитися малюк. Кохана дружина та ще ненароджений синочок – є найбільшою силою та мотивацією Віктора.

Останні кілька днів Віктор був поруч з дружиною. І нині закохані привітали один одного зі святом і знову попрощались. Та вони щиро вірять, що свого сина будуть виховувати у вільній Україні.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua