Онлайн TV FM радіо FM пауза

Щодня команда проєкту «Маскувальні феї» виготовляє маскувальні сітки. Відео

Новини

У вихідні, свята чи навіть без світла. Так працює волонтерський фронт в Івано-Франківську. Буквально щодня команда проєкту «Маскувальні феї» від благодійного фонду «Добро-дії» робить усе можливе, щоб наші воїни якнайшвидше здобули перемогу і повернулись живими до дому.  Втім потреба сіток на фронті зростає, а кількість робочих рук кажуть волонтери, не вистачає.

Виготовлення маскувальних сіток на фронт, волонтери розпочали ще 25-го лютого, розповідає співзасновниця БФ «Добро-дії» Олена Николин. В середньому, каже координаторка проєкту «Маскувальні феї» за один місяць команда виготовляє від п’ятсот до сімсот метрів квадратних .

Виготовляють сітки тут не тільки дорослі, а й діти. За основу волонтери нині використовують звичайну садову сітку. Колір сітки залежить від того, в який регіон її відправлятимуть. До прикладу лише білого у волонтерів є аж 9 відтінків.

Часто тут допомагає й Юлія. Жінка приїхала до Івано-Франківська із Запоріжжя на третій день війни. Разом із батьками, до «Маскувальних фей» каже долучилась у листопаді. 

Майже рік, благодійники працюють без вихідних і нині намагаються залучити якомога більше людей. Кажуть замовлень від військових дуже багато, а рук, кажуть  не вистачає.  

Долучитись до волонтерського проєкту «Маскувальні феї», можна на сторінці благодійного фонду «Добро-дії» у Фейсбук.  

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua