Онлайн TV FM радіо FM пауза

24 генератори отримали нині у тимчасове користування голови правління Івано-Франківських ОСББ

Сюжети

Їх використають для облаштування у будинках пунктів обігріву. Попередньо Департамент інфраструктури, житлової та комунальної політики оголосив, що саме необхідно для отримання генератора у такі пункти обігріву у житлових будинках. Критеріїв було небагато, але дотримались їх лиш 24 управляючі компанії. 

Голова правління ОСББ Набережної, 32, Сергій Шевченко каже, що генератор – буквально рятівник їх будинку. Адже дім повністю на електриці. Коли зникає світло, тут немає ані води, ані опалення.

Користуватися будинки «позиченими» генераторами зможуть до закінчення воєнного стану в Україні. Зараз шукають фахівців, які б могли в разі необхідності, відремонтувати чи підказати тонкощі в їх експлуатації. Голова правління ОСББ на Набережній 24, каже генератори потужністю 3,5 кВт будуть обслуговувати мешканців одразу кількох будинків, що знаходяться поруч. А тому навантаження на «агрегати» буде чималим. 

Прийом заявок від ОСББ триває. Місто, каже Руслан Марцінків готове закупити ще понад сотню таких генераторів на облаштування пунктів обігріву в багатоквартирних житлових будинках.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua