Онлайн TV FM радіо FM пауза

Підприємці і місцева влада об’єднали зусилля для розвитку бізнесу у сільській місцевості. Відео

Новини

В Івано-Франківську підбили підсумки проєкту « Допомога бізнес-асоціацій задля підтримки та розвитку підприємництва в селах у воєнний період.» Впроваджує його громадський центр «Еталон». Його керівниця Леся Аронець зазначає, що головна мета проєкту – це розвиток та підтримка підприємницьких ініціатив у сільських населених пунктах саме на території Івано-Франківської громади.  

Богдан Лучий – власник фермерського господарства, яке знаходиться біля села Чукалівка. Його підприємство займається вирощуванням плодово-ягідних культур. В основному – полуниці. Каже проблеми у веденні бізнесу були й до війни та через неї їх кількість значно зросла.  

А це, зазначає підприємець, спричинило збільшення ціни на сам продукт та можливість його збуту. І в рамках даного проєкту, каже Богдан Лучий, вдалось розробити ідеї, для вирішення окремих проблем.

В цілому, зазначає Леся Аронець, проблеми у підприємців нині майже одинакові. Та все ж тим, хто знаходиться в селах, каже трохи складніше справлятись із викликами воєнного часу .  

В рамках реалізації проєкту, кажуть організатори, активною була й підтримка малого бізнесу з боку міської влади та на державному рівні. Крім того, громадський центр Еталон уже має план дій для подальшої підтримки підприємців.  

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua