Від пастроми й філе солоного лосося до картопляних млинців та борщу. Історичне товариство Нью-Йорка відкриває виставку делікатесів. Це історія того, як єврейські гастрономи та перекусні стали американською класикою. Тут можна дізнатися, як з’явилися ці заклади, а також про їхнє сучасне друге народження.
Оглянути виставку прийшов і власник знаменитої в Нью-Йорку єврейської перекусної. Його родина володіє закладом уже п’ять поколінь. На виставці можна дізнатися, як традиції європейських євреїв стали в Нью-Йорку повсякденністю.
Багато таких закладів не витримали конкуренції супермаркетів і закрилися. Однак деякі досі популярні.
Виставку можна відвідати в Історичному товаристві Нью-Йорка до 2 квітня 2023 року. Вхід коштує 22 долари.