Онлайн TV FM радіо FM пауза

В Івано-Франківську відбулось відкриття культурного проєкту «Становлення ідентичності». Відео

Новини

До 300-річчя українського “Сократа” в Івано-Франківському краєзнавчому музеї відбулось відкриття культурного проєкту «Становлення ідентичності» у партнерстві з Національним літературно-меморіальним музеєм Григорія Сковороди.

Це інтерактивна виставка, в експозицію якої входить майже три десятки стендів друкованих на тканині. А також мультимедійні та культурно-просвітницькі заходи, які відбуватимуться упродовж місяця.

Співорганізатор виставки Олександр Дудка розповідає, це унікальна експозиція, над якою більше 10 років працювали волонтери з різних міст України.

Проєкт планували представити іванофранківцям ще до початку повномасштабної війни. Директорка краєзнавчого музею Галина Беднарчик каже, виставка мала бути присвячена 300-літтю від дня народження Григорія Сковороди. Та нині ця подія має й благодійну мету.

Нагадаємо, кошти збирають на відновлення Національного літературно-меморіального музею Г.Сковороди. У травні приміщення музею зруйнувала російська ракета.

Окрім виставки, організатори запланували й інші заходи. Усе для того, щоб якомога більше людей різного віку дізнались цікаві факти про українських філософів.

Виставка триватиме до кінця жовтня.

А яка ваша реакція?
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua