Онлайн TV FM радіо FM пауза

У благодійному фонді “Карітас-Івано-Франківськ” доброчинці проводять заняття для дітей-переселенців. Відео

Новини

Забути пережите, поспілкуватись з однолітками та розвинути свої таланти. Доброчинці благодійного фонду “Карітас-Івано-Франківськ” організували простір для дітлахів, які приїхали із зони бойових дій.

Діти ліпили із пластиліну українську «Мрію». І попри свій юний вік малеча вже знає, що це найбільший у світі літак. А після творчих занять – дітки обов’язково граються і танцюють.

Задоволені заняттями й батьки малюків. Розповідають, у дитячі садочки потрапити не так просто, та й завжди залишається надія повернутись додому. А тут – малюки розвиваються та спілкуються з друзями. Марія з 3-річною донечкою Крістіною до Івано-Франківська приїхали з Миколаєва. Заняття дівчинка відвідує майже місяць.

Соціальна педагогиня благодійного фонду Ольга Форинук каже, з малюками займаються за спеціальною програмою. Щоразу – це розвиваючі заняття, ігри і навіть психотерапія.

Утім благодійний фонд “Карітас-Івано-Франківськ” турбується про дітей різних вікових категорій. До прикладу, доброчинці проводять підготовчі заняття, з підлітками – ходять у кіно та на екскурсії. Загалом, за півроку творчу майстерню карітасу відвідало вже більше півтори тисячі дітей.  

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua