Онлайн TV FM радіо FM пауза

На Франківщині діти працівників та військовослужбовців підрозділів МВС стали учасниками дитячого табору «Вартові безпеки». Фото

Прикарпаття

Гвардійські психологи провели з дітьми інтерактивно-пізнавальні вправи, щоб підвищити комунікативні навички та дозволити їм краще пізнати себе й оточуючих, навчити досягати завдання з допомогою співпраці у колективі. Освоїти основні правила товариства.

Про це повідомляє Військова частина 1241. Головною метою дитячого інтерактивної гри залишається розвиток навички успішного і продуктивного спілкування з однолітками. Адже спілкуючись, дитина не тільки вчиться разом досягати поставленої мети, але й отримує зворотний зв’язок, що формує його уявлення про самого себе.

А для того, щоб допомогти дитині краще пізнати себе, навчитися самовиражатися, аналізувати свої вчинки, досягти гармонії в психічному стані, поліпшити психоемоційний фон, усунути агресію, тривогу, розкрити творчі здібності з дітьми психологи провели арттерапію. Мистецтво допомагає висловити почуття дитини, внаслідок чого вони більш відкриваються для світу.

Також нацгвардійці розповіли дітям про завдання та функції Національної гвардії України, продемонстрували зразки екіпірування, автомобільної та всюдихідної техніки, яку військовослужбовці використовують повсякденно, виконуючи службово-бойові завдання. Гвардійські кінологи поділилися особливостями служби військових собак. Головна ціль табору є посилення національно-патріотичного виховання дітей та молоді. Табір організовано завдяки співпраці Міністерства внутрішніх справ з Канадсько-українським проєктом з розвитку поліції й Департаментом патрульної поліції.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua