Онлайн TV FM радіо FM пауза

Ультрамарафонець пробіг 250 км за 6 днів, збираючи гроші для ЗСУ. Відео

Новини

Прикарпатський спортсмен Микола Таран дистанційно долучився до ультрамарафону в Ісландії. Головна мета імпровізованого забігу – збір коштів на потреби Збройних сил України.

Стартував із села Небилова, в Івано-Франківській області, фінішував у Чернівцях. Ідею, спорстмен запозичив з ультрамарафону, який щорічно проходить в Ісландії.

Даний забіг Микола вирішив об’єднати із благодійністю. Тому впродовж шести днів хлопець біг, щоб зібрати гроші для ЗСУ. Надихнула на це, зізнається Микола, його подруга-волонтерка, яка організувала збір коштів на купівлю автомобіля для окремого 58-го зенітно ракетного батальйону ОК «Схід». Від так, пробігши 250 кілометірів, спортсмен зібрав 15 тисяч гривень і 250 євро.

Маршрут власного ультрамарафону, зазначає бігун, був дуже різним. Інколи, навіть імпровізованим. Натомість, свій наступний благодійний забіг, хлопець почав планувати заздалегідь.  

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua