Онлайн TV FM радіо FM пауза

Фермери та аграрії отримуватимуть компенсації від Міської ради. Відео

Новини

Щоб купувати екологічно чисту продукцію її потрібно продукувати. Для цього на сесії Міської ради депутати проголосували за прийняття Програми розвитку сільського господарства громади.

До громади додалось ще 18 сіл – це великі території, трудові ресурси, сприятливий клімат та вигідне географічне розташування. Тому розвивати тут аграрний сектор, особливо зараз, каже мер міста Руслан Марцінків, саме на часі.

Так, отримувати компенсації з міського бюджету зможуть ті, хто розводить велику рогату худобу, займаються садівництвом плодово-ягідних культур, чи бджільництвом.

Також право на відшкодування коштів з міського бюджету матимуть ті мешканці громади, які мають модульні теплиці чи встановлюють системи краплинного зрошення.

Загалом, каже мер міста Руслан Марцінків, забезпечення населення високоякісними екологічно чистими продуктами, та ще й за доступними цінами нині є одним із пріоритетних напрямків.

Загальну суму коштів для цієї Програми депутати закладуть в бюджеті на наступний рік.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua