Онлайн TV FM радіо FM пауза

Вимушений переселенець з Харкова відкрив затишну кав’ярню в Івано-Франківську. Відео

Новини

Вимушений переселенець з Харкова Сергій Шуба через війну переїхав до Івано-Франківська. А тут здійснив свою давню мрію – відкрив затишну кав’ярню.

Сергій Шуба народився у Чернігові. Однак повномасштабна війна застала його в Харкові, де він навчався у Харківському політехнічному інституті. Та обстріли Харкова посилювались. Тож студентів попросили якомога швидше евакуюватись.

У Білій Церкві довго не вдавалось сісти на інший потяг. Усі були переповнені і навіть не відчиняли двері. Та студентам пощастило. Потягом вони добрались до Львова. Однак у перші дні повномасштабної війни місто було переповнене. Тож поїхали далі – в Івано-Франківськ.

Та сидіти без діла Сергій не хотів. Спочатку хлопець влаштувався в кав’ярню, згодом, на замовлення закладів харчування, почав готувати сендвічі. Утім Сергій завжди мріяв про власну справу. Тому впевнено почав її реалізовувати.

Вже за місяць, розповідає Сергій, кав’ярня була готова приймати клієнтів. Тут, окрім смачної кави та десертів, можна почитати книги.

А ще у кав’ярні можна весело провести час з друзями, граючи настільні ігри. Тут їх є кілька: «Хто я», економічна гра Моно, УНО та дженга. Колекцію Сергій обіцяє поповнювати.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua