Онлайн TV FM радіо FM пауза

Скільки шкіл Франківської ТГ готові до очного навчання. Відео

Топ-новини

На щотижневій нараді у голови Івано-Франківської громади Руслана Марцінківа говорили про готовність освітніх закладів до навчального року, мова йшла і про садочки. Найбільше часу приділили питанням безпеки.

Навчання з 1 вересня у Франківській громаді розпочнеться, щоправда не всі школи відчинять свої двері для учнів, адже не в усіх освітніх закладах є безпечні умови для навчання, а саме укриття. Відтак  47 закладів середньої освіти будуть працювати в режимі офлайн, а навчатиметься цьогоріч понад 35 тисяч учнів, у тому числі і діти з внутрішньо переміщених родин. 

Запрацюють у Франківській громаді й дитячі садочки, проте не всі. З 45 дошкільних закладів свої двері для малечі відкриють лише 40.

В свою чергу голова Івано-Франківської ТГ Руслан Марцінків  зазначив, що окрім безпеки у навчальних закладах неабияку увагу потрібно звернути на військово-патріотичне виховання.

 Загалом навчання в режимі офлайн розпочнуть: 47 закладів загальної середньої освіти із 55; 40 закладів дошкільної освіти із 45; 9 закладів позашкільної совіти із 14; 9 закладів професійно-технічної освіти. У всіх цих закладах облаштовані укриття.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua