Онлайн TV FM радіо FM пауза

В Івано-Франківську встановили анотаційну дошку Герою Віталію Василику. Відео

Новини

Ще у 2014 році Віталій Василик став на захист України у зоні АТО/ООС. А 24 лютого – знову пішов боронити кордони України. Та 25 березня Віталій Василик загинув під Бахмутом.

Він без жодних сумнівів пішов захищати Україну у 2014. А 24-го лютого, коли росія розпочала повномасштабний наступ, став одним із перших захисників-добровольців. Навесні Віталій Василик загинув під Бахмутом. Його життя забрали окупанти. Мати Героя не може стримати сліз. Каже, син був для неї найдорожчою людиною у житті.

Друг загиблого воїна Андрій пригадує, Віталій був надійним та мужнім. А класна керівниця військового Анна Поляничка розповідає, що змалечку Віталій був вихованим та скромним. І таким залишився назавжди.

В Івано-Франківську загиблому бійцю Віталію Василику встановили анотаційну дошку. Пам’ятний знак почепили на стіні ліцею № 18, де вчився військовий.

Нагадаємо, з 24 лютого Івано-Франківщина втратила 63 Героя. А з 2014 року – 158 хлопців і дівчат віддали своє життя за те, щоб ми мали Українську державу.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua