Онлайн TV FM радіо FM пауза

У рамках 20-го туру Першої ліги Луцька «Волинь» зіграє з івано-франківським «Прикарпаттям»

Новини

Матч відбудеться 26 листопада у Луцьку на стадіоні «Авангард».

Хоч в попередніх поєдинках обидва майбутні суперники зазнали поразки, наразі команди налаштовані рішуче. 20 тур являється заключним у цьому році, наступні матчі відбудуться вже у березні 2022 року. За анонсами та прогнозами на майбутні поєдинки вболівальники можуть слідкувати на сайті «РБ».

Положення колективів в рейтинговій таблиці дає змогу без зусиль визначити фаворита майбутнього матчу. Наразі «Прикарпаття» має в своєму активі 28 очок та займає п’яте місце в таблиці. 

Іванофранківці мали змогу увійти в трійку найсильніших команд Першої ліги, однак для цього їм треба було здолати «Оболонь-Бровар» в 19-му турі. Безпрограшна домашня серія команди тривала чотири матчі поспіль.

Незважаючи на докладені зусилля, підопічні Олега Рипана із завдання не впорались. У домашньому матчі «Прикарпаття» поступилося киянам з рахунком 2:0. 

Луцька «Волинь» на виїзді поступилася «Ужгороду» з мінімальним рахунком. На даний момент за результатами 18 матчів підопічні Альберта Шахова мають в своєму активі 22 очки та займають 11-ту позицію.

Досягнення команд в поточному розіграші дозволяють експертам віддати перевагу команді «Прикарпаття». На їх думку, саме іванофранківці мають більше шансів здобути призові бали в Луцьку. 

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua