Онлайн TV FM радіо FM пауза

У Калуші відбувся Міжнародний турнір з боксу, присвячений пам’яті загиблим героям АТО/ООС. Відео

Новини

Упродовж трьох днів у Калуші проходив V-ий Міжнародний турнір з боксу, присвячений пам’яті загиблим героям АТО/ООС.

Позмагатися за звання найсильнішого боксера приїхали понад 100 спортсменів не лише з України, але й з Литви, Молдови та Угорщини.

Міжнародний турнір з боксу, присвячений пам’яті загиблим героям АТО/ООС, проводиться з метою вшанування воїнів, які загинули на Сході України, захищаючи цілісність нашої держави, моральної підтримки їхніх батьків і рідних та популяризації боксу серед молоді.

Захід відбувся за сприяння Калуської міської ради та за ініціативи громадської спілки учасників бойових дій на Сході України ім. Романа Шухевича.

Організатори та учасники змагань вшанували пам’ять загиблих Героїв та подякували батькам за їх дітей, які віддали своє життя в боротьбі за Незалежність України.

Після урочистого відкриття змагань розпочалися бої, видовищні та комбінаційні, які тривали впродовж трьох днів. Калуські боксери завоювали 13 перемог. Загалом усі учасники змагань отримали хороший бойовий досвід та додатковий стимул до подолання нових спортивних вершин.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua