Онлайн TV FM радіо FM пауза

Яценюк закликав утриматися від масових акцій на 9 травня

Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк у своєму зверненні з нагоди Дня Перемоги закликав усіх жителів країни відмовитися від участі в масових акціях.

Затверджений українським урядом план заходів з нагоди Дня Перемоги в Києві не передбачає святкового параду військової техніки в центрі міста. Як пояснила Київська держадміністрація, масову ходу і військовий парад скасовано через можливі провокації. У більшості областей країни святкові заходи також або скасовані, або обмежаться символічним покладанням квітів та вшануванням ветеранів.

“Звертаюся до всіх патріотів України різних ідеологічних поглядів. Вимога – утриматися від будь-яких дій, які недругами України будуть використані в інформаційній війні проти нашої країни”, заявив прем’єр-міністр.

“Керівництво держави поінформоване про чорні плани російських диверсантів та їхніх найманців. Влада вживає всіх заходів щодо безпеки, але нам протистоять люди, в яких нема нічого і нікого святого. Прошу по можливості утримуватися від будь-яких масових акцій, а в разі участі в них не піддаватися на провокації. Демонструвати терпимість до прапорів, гасел, інших поглядів”, – говориться також у зверненні.

Використання російських триколорів і георгіївських стрічок під час святкування Дня Перемоги в Києві буде розглядатися як провокація, заявив раніше глава Київської міської державної адміністрації (КМДА) Володимир Бондаренко.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua