В Івано-Франківську провели майстер-клас із ресторанного етикету для вихованців центру «Серденько».
Ось так із європейським настроєм зустріли юних учасників майстер-класу. Як дітям так і дорослим тут розповідали про правила ресторанного етикету. Не вперше про декілька правил етикету почула під час майстер-класу Іванка. До їх числа, каже дівчина, належить і користування серветкою.
Вивчати правила етикету, зізнається учасниця майстер-класу Йордана, це дуже корисно і навіть цікаво.
Загалом участь у такому навчальному обіді взяли понад 10 вихованців центру соціально-психологічної реабілітації дітей «Серденько». Його директор розповідає, у закладі, де організували майстер-клас для дітей провели ще й екскурсію.
Загалом таку акцію для дітей центру «Серденько» провели вперше. Організатори кажуть, вирішили створити проєкт «Школа етикету».
Уже через декілька тижнів, констатує Микола Блащук, у рамках проєкту, на дітей чекають нові майстер-класи. Але уже по приготуванню їжі.