Онлайн TV FM радіо FM пауза

Після трагічних випадків на річці Бистриця Солотвинська Марцінків вирішив діяти рішуче. Відео

Новини

Заборонити купатись у річці та штрафувати порушників та облаштувати хоча б одне місце для плавання та відпочинку. Після ряду трагічних випадків на річці Бистриця Солотвинська очільник громади руслан Марцінків вирішив діяти рішуче.

У Бистриці Солотвинській втопилася дівчинка приблизно 12-річного віку. Ця смерть стала третьою за останні кілька днів. Тоді очільник Івано-Франківської громади відреагував рішуче – заборонив купатись у Бистриці. А порушників – карати штрафом. Про це мер повідомив у соцмережі Facebook.

“Від завтра на річці Бистриці під пішохідним мостом чергуватиме аварійно-рятувальна служба МАРС (встановлений намет відповідний), інспектори Муніципальної інспекції «Добродій», а також проситимемо наряд Національної гвардії. Крім того, розмістимо таблички «Купатись суворо заборонено! Штраф 50 000 грн!”, – повідомив мер.

Громаді міста така заборона не сподобалась. Заборона купатись в річці – це не вихід, зрозумів й сам очільник Івано-Франківська. Утім, все ж доручив обмежити купання в Бистриці, де трапились трагічні випадки, й облаштувати місця для відпочинку.

З самого ранку МАРСіани розклали намет на березі річки неподалік моста на Пасічну. Втім  людей це не зупиняє. Комунальники ж нікого не штрафують, а лише – попереджають.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua