Онлайн TV FM радіо FM пауза

У селі Загвіздя відбувся благодійний захід, щоб зібрати кошти на лікування Нікіти Крижного. Відео

img 0586 - У селі Загвіздя відбувся благодійний захід, щоб зібрати кошти на лікування Нікіти Крижного. Відео - rai.ua Новини

У селі Загвіздя відбувся благодійний захід, щоб зібрати кошти на лікування Нікіти Крижного. У хлопчика – спинно-м’язова атрофія 1-го типу.  Врятувати дитину може тільки укол вартістю у 2 млн 300 тисяч доларів.

У числі багатьох співаків, які взяли участь у благодійному концерті, і Олег Чигер. Він особисто знайомий з Нікітою та його батьками і вже не вперше долучається до збору коштів для хлопчика.

Збір коштів у різних містах України, а також за кордоном, триває уже 8 місяців. Наразі, вдалось зібрати 40% від необхідної суми.

Усі зібрані кошти будуть передані батькам Нікіти Крижного для лікування у хлопчика спинно-м’язової атрофії 1-го типу.  Як наголошують волонтери, допомогти може кожен. Переказ, будь-якої суми, можна здійснити за реквізитами, які ви зараз  бачите на екрані.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua