Онлайн TV FM радіо FM пауза

В Івано-Франківській ТГ підліток впав з моста на електроопори: подробиці трагедії. Відео

a80a50630f48c40d468671d20a032e3d - В Івано-Франківській ТГ підліток впав з моста на електроопори: подробиці трагедії. Відео - rai.ua Новини

В Івано-Франківській територіальній громаді підліток впав з моста на електроопори. А усе заради фотографії. Нині юнак у важкому стані у реанімації.

Трагедія трапилась 1 червня близько 18 години. 17-річний житель Тлумача, який навчаєтеся в Івано-Франківському професійному ліцеї, зірвався із моста через Бистрицю-Надвірнянську в Хриплині. Падаючи – зачепив лінію електропередач.

Потерпілого без свідомості побачив його товариш. Саме він і викликав швидку медичну допомогу. Підлітка терміново доставили до реанімації.

Утім, прогнози невтішні. Лікарі кажуть, травми настільки серйозні, що юнаку загрожує ампутація правої руки.

У поліції нині чекають поки стан хлопця стабілізується, аби згодом його допитати. До слова, постраждалий вже приходив до тями, утім – пояснити свій вчинок не міг. За словами лікарів, юнак нічого не пам’ятає.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua