Онлайн TV FM радіо FM пауза

Як кохання впливає чоловіків

ЯК ЛЮБОВ ВПЛИВАЄ НА ЧОЛОВІКІВ
Кажуть , навесні почуття загострюються . Але що це означає для організму чоловіка ? Які зміни відбуваються в його тілі , коли він закоханий і чому?Недавнє дослідження в Університеті штату Меріленд довело , що любов впливає на здатність чоловіка концентрувати свою мозкову діяльність на важливих моментах. Простіше кажучи , доведений той факт , що закоханий чоловік « витає в хмарах».У ході досліджень вчені спостерігали поведінку пар з пристрасними відносинами. Чим більше чоловік бажав свою кохану , тим гірше він міг відповідати за функції самоконтролю і здатності до аналізу .Причина : Чоловічий мозок настільки зайнятий думками про партнера , що відчуває труднощі з розстановкою пріоритетів.І це не єдине , що відбувається з чоловіком , коли він закоханий :Кров’яний тиск падає до мінімуму , коли чоловік знаходиться поруч з своєму об’єктом бажань. І не має значення , якщо відносини старі , нові , щасливі або тривожні . Дослідники вважають , що достатньо просто присутності його жінки поруч , щоб викликати спокій у чоловіка.Імовірність того , що чоловік може стати більш агресивним у присутності іншого чоловіка ( потенційного конкурента ) виростає в рази. Любов викликає вивільнення гормону вазопресину , який впливає на сприйняття чоловіком інших представників сильної статі , викликаючи гнів або агресію навіть у тому випадку , якщо конкуренти абсолютно нейтральні в прояві будь-яких емоцій.Читайте: 5 причин з ним не зустрічатисяПрогулюючись поруч з коханою жінкою , чоловік уповільнює свій звичний крок на 7 %. Пояснення досить просто: так легше підтримувати « близькість» коханої.

Ритм дихання чоловіки синхронізується з диханням його жінки, про це говорить дослідження, проведене в Університеті Каліфорнії в Девісі. Сідаючи поруч з коханою, чоловік мимоволі налаштовується на її ритм дихання. Це відбувається тільки в тому випадку, якщо між партнерами є романтичний зв’язок.

Чоловік дійсно відчуває щось схоже на прохань метеликів в животі, про це свідчать дослідження з Великобританії. Сканування мозку закоханих чоловіків визначило чотири області діяльності: три були пов’язані із звичайними почуттями душевного хвилювання, але четверта була пов’язана з відчуттями в кишечнику! Можливо, це і є знамениті метелики в животі.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua