Онлайн TV FM радіо FM пауза

В Івано-Франківську вночі вибухнув BMW: у поліції розповіли деталі. Фото

Новини

В Івано-Франківську, на вулиці Галицькій, ввечері 11 травня з гранатомета обстріляли автомобіль BMW X5. Унаслідок інциденту жодна людина не постраждала.

Про це пише РАІ з посиланням на поліцію Івано-Франківської області.

“11 травня близько 23:25 до поліції надійшло повідомлення, що в обласному центрі на вулиці Галицькій вибухнув автомобіль марки BMW Х5. Попередньо правоохоронці встановили, що невідомий з боку берега річки Бистриця-Солотвинська з предмета, за типом дії схожого на ручний протитанковий гранатомет, здійснив постріл, унаслідок чого пошкодив автомобіль. Усі речові докази направлено на експертизу”, – зазначається в повідомленні.

За фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 194, ч. 1 ст. 263 (умисне знищення або пошкодження майна, здійснене шляхом підпалу, вибуху чи іншим небезпечним способом; незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

Як повідомляло РАІ, у селі Черемхів, що на Коломийщині, під час конфлікту на автозаправній станції чоловік поранив із травматичного пістолета двох осіб і втік з місця події. Згодом його затримали.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua