Онлайн TV FM радіо FM пауза

13 предметів і рекордна кількість учнів: в Івано-Франківську розповіли про підготовку до ЗНО. Відео

35f8zndduboscvteqkjn - 13 предметів і рекордна кількість учнів: в Івано-Франківську розповіли про підготовку до ЗНО. Відео - rai.ua Новини

В Івано-Франківську розповіли про підготовку до зовнішнього незалежного оцінювання у 2021 році. Цьогоріч на тестування зареєструвалась рекордна за 14 років кількість абітурієнтів.

З 1 лютого по 5 березня в Україні тривала реєстрація на зовнішнє незалежне оцінювання. За цей час на тестування записалась рекордна кількість абітурієнтів – більше 5 тисяч.

Абітурієнти зможуть скласти ЗНО з 13 предметів. Один учень має право обрати 5 з них. Всього в Івано-Франківську буде 20 пунктів тестування у 12 закладах середньої освіти, п’яти – профтехосвіти та трьох коледжах.

Працівники освіти, які залучені до проведення ЗНО, за їхнім бажанням, щеплюватимуть вакциною CoronaVac проти COVID-19 виробництва Sinovac, що надійшла до України 25 березня 2021 року. Згоду на щеплення дали згоду більше двох сотень освітян Івано-Франківська. Результати ЗНО абітурієнти отримають вже 30 червня. Додаткова сесія тестування пройде з 29 червня до 16 липня.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua