Онлайн TV FM радіо FM пауза

Поліцейські затримали чоловіка, який влаштував стрілянину в Івано-Франківську

Кримінал

Правоохоронці встановили особу чоловіка, який 30 листопада вчинив стрілянину в Івано-Франківську. Наразі його затримано в порядку ст. 208 КПК України.

Про це повідомили РАІ в прокуратурі Івано-Франківської області.

“Вирішується питання щодо повідомлення особі про підозру та обрання запобіжного заходу. Досудове розслідування під процесуальним керівництвом місцевої прокуратури здійснюють слідчі Івано-Франківського ВП ГУ НП в області”, – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 30 листопада близько 14.00 год на вулиці Андрусяка в ході суперечки один із чоловіків вистрілив у голову іншому. Після інциденту потерпілого госпіталізовано до медичного закладу, а зловмисник залишив місце події.

Поліцейські встановили його особу, поспілкувавшись з потерпілим. Його розшукали і затримали ввечері того ж дня у квартирі багатоповерхівки на одній із вулиць Івано-Франківська. Правоохоронці вилучили зброю, яка схожа на травматичну, і направили на експертизу.

Відзначимо, раніше чоловік вже вчиняв подібні злочини. Наразі в суді вже слухається кримінальне провадження про скоєння ним аналогічного злочину, а він під заставу вийшов з-під варти.

Поліція затримала франківця, який вчора стріляв у знайомого 1

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua