Онлайн TV FM радіо FM пауза

Платниками Галицького району за 1-ий квартал 2014 року сплачено 75,6 млн. грн.

За результатами роботи січня-березня 2014 року галицькі платники податків перерахували до державного бюджету 37,4 млн.грн. платежів. До місцевих бюджетів (враховуючи обласний бюджет) залучено 38,2 млн.грн., до районного бюджету- 25,4 млн.грн. Про це повідомила начальник ДПІ у Галицькому  районі Олександра Верещак на зустрічі з платниками податків.

Найбільше сплатили до державного бюджету податку на прибуток , податку на додану вартість  слідуючі підприємства : ПЗВКП «Еліта» (керівник- Мусякевич П.П.), ТОВ «ГПК-М’ясо»( керівник-Михайлюк Л.Р.) , ТОВ „Галвапно” (керівник-Ожибко Я.М.), ТОВ „Галтехнопарк” (керівник-Магаль В.В.), КП „Житловик” (керівник -Марчук В.І.), ТОВ „Вулкаскот-Україна” (керівник-Подолян В.І.), ПАТ „Домобудівник” (керівник-Хом’як О.П.).

Основними джерелами наповнення місцевого бюджету є податок на доходи фізичних осіб та плата за землю. Так, надходження податку на доходи фізичних осіб складають майже 15 млн.грн., що становить  39 відсотка поступлень, плати за землю-1,7 млн.грн.- 4,4 відсотка поступлень.  В доходах місцевого бюджету значну частку також складають надходження екологічного податку – 15,5 млн.грн., що на 1,8 млн.грн. більше, ніж за аналогічний період 2013 року .    Як зазначила  начальник  ДПІ , задля збільшення поступлень до місцевого бюджету галицькі податківці вживають відповідні заходи щодо легалізації заробітної плати, зменшення заборгованості з її виплат, дотримання законодавства щодо нарахування зарплат не нижче встановленого законодавством рівня.

ДПІ у Галицькому районі ГУ Міндоходів
в Івано-Франківській області

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua