Онлайн TV FM радіо FM пауза

В Галицькій ДПІ визначили переможців конкурсу «Очима дитини про бюджет країни»

Цей захід став для багатьох обдарованих школярів загальноосвітніх шкіл Галицького району нагодою реалізувати свої художні таланти, продемонструвати власні творчі здібності.  Найактивнішу участь в конкурсі взяли учні Малої академії народних ремесел м.Галич.

На розгляд конкурсного журі було представлено понад 20 дитячих робіт на податкову тематику- переважно малюнки. Оцінювання дитячої творчості проводилося за двома віковими категоріями серед дітей від 9 до 15 років. Члени конкурсної комісії відібрали  кращі з робіт  та визначили призові місця.
Переможцями І етапу Всеукраїнського конкурсу дитячої творчості серед художніх творів стали: у першій віковій категорії – Яремків Софія, яка здобула І місце (Мала академія народних ремесел м.Галич. ) та Бородакі Мар’ян – ІІ місце( Маріямпільська ЗОШ І-ІІІ ст), у другій віковій категорії  І місце здобула  Бойко Олександра (Мала академія народних ремесел м.Галич. ) , Максимів Наталія  здобула ІІ місце (Мала академія народних ремесел м.Галич. ) та Наритник Ірина – ІІІ місце (Бурштинська гімназія).

Проведення дитячого конкурсу сприяє підвищенню податкової культури як маленьких громадян, так і їхніх батьків. Адже у дорослих з’являється чудова нагода замислитися над тим, що податки все ж таки потрібно сплачувати.

ДПІ у Галицькому районі ГУ Міндоходів
в Івано-Франківській області

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua