У Снятині на фермерському господарстві Тетяни Томаш існує цілий комплекс, де вирощують шампіньйони. Взагалі в Україні подібних об’єктів мало, на Прикарпатті це єдине виробництво такого типу. Взагалі, виростити шампіньйони у штучних умовах не так вже й легко, особливо у великих кількостях.
Для цього потрібно обладнати приміщення, у яких дозріватимуть гриби, спеціальним оснащенням, що автоматично регулюватиме температуру і вчасно зрошуватиме шампіньйони. Простіше кажучи – потрібен комп’ютер, який розраховуватиме і створюватиме у приміщеннях умови, максимально наближені до реальних природних умов, при яких і дозріває цей гриб. Таке автоматизоване виробництво існує у Снятині, на фермерському господарстві Тетяни Томаш. Чоловік Тетяни Володимир пояснює: все починалося із старих радянських цехів, а вже згодом добудували нові приміщення, що дозволило створити безперервний цикл вирощування шампіньйонів. Більше деталей дивіться у сюжеті ТРК”РАІ”