Станом на ранок п’ятниці у лікарнях перебувають 23 особи, які отруїлися під час святкування весілля у ресторані “Голден Тайм”, що у селищі Лисець Тисменицького району.
Наразі невідомо, чим саме отруїлися гості весілля. Окрім продуктів ресторану, на весіллі були продукти організаторів. З них було сервіровано “Козацький стіл”, “Рибний стіл”, “Candy bar”, солодкий стіл, бар з алкогольними напоями та мінеральною водою.
Експерти Держпродспоживслужби відібрали на експертизу проби води, харчових продуктів та змивів.
Виконувач обов’язки начальника управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області Микола Сендецький зазначив, що результати експертиз будуть відомі у понеділок.
Поки тривають експертизи, ресторан “Голден Тайм” закритий. Для відновлення роботи власник має звернутися до Держпродспоживслужби і після повторної перевірки, якщо не буле виявлено порушень, ресторан знову запрацює.
Як писав КУРС, станом на 10 годину 12 вересня 2017 року з харчовим отруєнням госпіталізовано 14 осіб, з них – 1 дитина; 3 осіб лікуються амбулаторно вдома. Всім хворим виставлено діагноз “гострий гастроентероколіт середньої важкості”. Пізніше поліція розпочала кримінальне провадження за фактом отруєння гостей весілля у ресторані