Онлайн TV FM радіо FM пауза

Печерський суд дозволив затримати В.Януковича – ГПУ

Печерський райсуд Києва задовольнив клопотання ГПУ і надав дозвіл на затримання підозрюваного екс-президента Віктора Януковича з метою його приводу на судове засідання з розгляду клопотання про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook Генпрокурор Юрій Луценко, передає УНН.

“14 грудня 2016 року Печерський райсуд м.Києва, розглянувши у закритому судовому засіданні клопотання прокурора Головної військової прокуратури Р.Кравченка про надання дозволу на затримання підозрюваного Януковича В.Ф. з метою його приводу для участі в розгляді клопотання про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою, встановив клопотання задовольнити та надати дозвіл на затримання ПІДОЗРЮВАНОГО Януковича В.Ф.”, — написав Ю.Луценко .

В тексті ухвали йдеться про те, що рішення суду діятиме до 14 червня 2017 року до закінчення строків досудового слідства.

Як повідомляв УНН, начальник Департаменту спеціальних розслідувань ГПУ Сергій Горбатюк сказав, що повторний допит екс-президента України Віктора Януковича можливий з урахуванням нових клопотань сторони захисту чи інших учасників процесу.

Нагадаємо, 28 листопада Святошинський районний суд Києва провів допит екс-президента України Віктора Януковича у режимі відеоконференцзв’язку у межах розгляду кримінального провадження щодо п’яти екс-беркутівців.

Джерело: УНН
А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua