Онлайн TV FM радіо FM пауза

Іноземець зґвалтував і пограбував франківчанку

Поліцейські, отримавши повідомлення про скоєння протиправних дій стосовно при карпатки вжили оперативних заходів та встановили особу зловмисника.

До правоохоронців за допомогою звернулась 35-річна жителька обласного центру. Жінка розповіла поліцейським, що, перебуваючи в нічному клубі, вона зустріла з вигляду знайомого чоловіка, який у подальшому запропонував провести її додому. Заявниця без вагань погодилась, а зловмисник, у свою чергу, вивіз її за межі міста та із застосуванням фізичного насильства задовільнив в свою статеву пристрасть неприроднім способом. Після того, погрожуючи фізичною розправою та предметом зовні схожим на пістолет, заволодів її золотими прикрасами на загальну суму близько 60 тис. гривень, грошовими коштами в сумі 1000 гривень та мобільним телефоном марки “Айфон 6S”.

У результаті проведених першочергових заходів, поліцейські встановилиособу зловмисника. Ним виявився 54-річний житель м. Варшава, РеспублікиПольща, який злочинним способом хотів збагатитися.

За цим фактом слідчими поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 187 (розбій), та за ч 1. ст.153 (насильницьке задоволення статевоїпристрасті неприродним способом) Кримінального кодексу України. Наразічоловікові оголошено про підозру у вчиненні злочину та обрано мірузапобіжного заходу – тримання під вартою. Досудове розслідування триває.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua