Онлайн TV FM радіо FM пауза

На Прикарпатті квартирант забив до смерті господаря помешкання

До чергової частини Тисменицького відділу поліції по телефону надійшло повідомлення від працівників швидкої допомоги про те, що в с. Хом’яківка, Тисменицького району в одному із будинків виявлено тіло чоловіка.

Виїздом на місце події працівників слідчо-оперативної групи встановлено, що 22 вересня близько 22.50 год. 29-річний житель Тернопільської області, спільно зі своєю співмешканкою, уродженкою села, винаймали у потерпілого кімнату в будинку. Увечері господар запросив квартирантів до себе на гостину, під час якої між чоловіками стався конфлікт: квартирант приревнував господаря до жінки. Це стало першопричиною, а також враховуючи, що обидва були нетверезі – спалахнула сварка, яка в подальшому переросла в бійку. Розлючений молодик умисно наніс удари руками та ногами по тілу чоловіка, а відтак бив його дерев’яною ніжкою від стола та металевим гаком, спричинивши смертельні тілесні ушкодження, а потім втік.

Фельдшер швидкої допомоги, яка приїхала за викликом жінки, констатувала смерть потерпілого. В подальшому, через декілька годин його знайшли та затримали правоохоронці в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання про оголошення підозри та обрання міри запобіжного заходу – тримання під вартою.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років. У справі призначено ряд експертиз. Проводиться слідство.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua